2012. január 15. vasárnap

MZM koncert!

Munkácsy Zenei Műhely…tavaly sikerült megismernünk őket és személyükben egy hihetetlen jó fiatal rockbandát találtunk! Most, amikor is a Munkácsyban Diákhét lesz, újfent hallhatjuk őket, így ennek apropóján meg is kérdeztük őket, hogy milyen változásokon mentek keresztül.MZM: A tavalyi felállás sajnos már nincs meg, helyette újabb tehetséges fiatalok jöttek. Elsősorban a basszusgitárosaink változtak, távozott Kis-Tóth Dávid, helyette az öccse, Kis-Tóth Bence érkezett, illetve egy másik srác,  Sólyom Martin. Egy új dobosnak is örvend a banda, nevén ismert Demeter László.
Mellettünk bővült a létszám újabb két emberrel – Bóli Attila és Papp Tamás -, akik billentyűn játszanak.
Gálosi Gergely: Miket hallhatunk majd a koncert alatt?

MZM: Red Hot Chili Peppers – Californication, Hevesi Tamás – Ezt egy életen át kell játszani, P. Box – Zöld a bíbor és a fekete, Charlie – Jég dupla whiskeyvel, Robbie Williams – Feel, Bon Jovi – You give love a bad name és még sok hasonló számot!
Gálosi Gergely: Mindezt mikor élvezhetjük?
MZM: Január 19, 19 órai kezdettel!A sportkult természetesen ott lesz és fotók tömkelegén keresztül megpróbálja majd átadni a hangulatot azoknak is, akik nem tudják a helyszínen élvezni a koncertet!

Az esemény facebook-os elérhetősége: https://www.facebook.com/events/168581479916415/

 

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .