2014. április 22. kedd

Már csak 1 napig lehet előnevezni a Balatonkörre!

Figyelem, figyelem! Az imént érkezett az emlékeztető!

Még egy napig lehet interneten előnevezni a McDonald’s Bringamánia Balatonkörre!

Már most több mint 1700-an előneveztek, így biztos, hogy az eddigi legnagyobb létszámmal indul útjára a 15. Balatonkör. Nevezz be Te is,, és legyél részese az év egyik legnagyobb kerékpáros bulijának! Nevezési lehetőség www.vuelta.hu/balatonkor/nevezes  Az internetes előnevezés határideje 2014. április 23.!

Családi programnak is ideális! (Vuelta Sportiroda)

Családi programnak is ideális! (Vuelta Sportiroda)

Távok, szálláslehetőségek és részletes információ a www.balatonkor.hu oldalon.
A  Nagykör (206 km) és Kiskör (85 km) indulói között a helyszínen egy-egy 150.000,- Ft értékű SCOTT kerékpárt sorsolunk ki. Részletek: http://www.vuelta.hu/sportiroda-hirek/?h=691

Aki elindul a Balatonkör bármelyik távján, az bekerülhet a McDonald’s Bringamánia TEKERJ EL RIOBA! játékába, amivel értékes ajándékokat nyerhet, és ha igazán szerencsés, akkor másodmagával eljuthat a híres Maracana Stadionba, Rio de Janeiro-ba a július 13-ai döntőre!  Részletek a bringamania.hu oldalon: http://bringamania.hu/cikk/313-tekerj-el-rioba

A túrázók Balatonfüreden (Vuelta Sportiroda)

A túrázók Balatonfüreden (Vuelta Sportiroda)

Nyitott Balaton programsorozat keretében három napra Budapestre költözik a Balaton. Április 25-26-27-én az Erzsébet téren a Balaton környéki települések mutatkoznak be. A programok közül kiemelkedik a szezonnyitó Bringamánia Balatonkör, amire itt személyesen is nevezhetsz.”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .