2014. június 6. péntek

Szőke Ákos az V. Tótkomlós Racingen!

Szőke Ákos újabb ígéretes versenyre csábít minket. Ezúttal az V. Tótkomlós Racing-re, mely a Tótkomlóson a belvárosban kerül kialakításra, így igencsak látványos verseny várható!

Következzék a SOLID RACING TEAM és Szőke Ákos sajntóanyaga!

SOLID RACING TEAM – V. Tótkomlós Racing

Szőke Ákos – BMW E30

A hétvégén ismét egy másik műfajban teheti próbára ügyességét és tehetségét Szőke Ákos. A SOLID Racing Team gymkhana versenyzője a június 7-8-ai, V. Tótkomlós Racing-n áll majd rajthoz, ami egy igazán különleges futamnak számít, hiszen a pályát végig a belvárosban alakítják ki. A BMW E30 tesztelése mellett a tótkomlósi derbi arra is lehetőséget ad majd Ákosnak, hogy csapattársait is megautóztassa.

Szőke Ákos: Akárcsak a taszári Gyorsulás Nap, úgy a Tótkomlós Rally is a kedvenceim közé tartozik. Igaz, ez a verseny teljesen más műfajnak számít, de mindig nagyon élvezem az itteni szereplést. Tavaly is részt vettem már ezen a rendezvényen, ráadásul rokonaim is élnek Tótkomlóson, így mondhatni, hazajárok. Igaz, a futammal egy időben tartják majd meg a Lóerők Éjszakáját, Tökölön, de az csak a drift szakágnak lesz újabb állomás a bajnokságban, a gymkhanának nem.

Számunkra tét nélküli lesz a tótkomlósi verseny, azonban nem csak szórakozáshoz, de teszteléshez is kihasználjuk majd a lehetőséget. A kocsin ugyanis ismét változtattunk, mind teljesítményben, mind pedig a fékek terén, amit itt szeretnénk majd kipróbálni. A pálya mindössze 3 kilométeres, így nem lesz szükségem különösebb navigátori segítségre, fejből is meg tudom majd jegyezni a nyomvonalat. Mindenesetre szeretnék ezúton egy kis örömet okozni a csapat és a szerviz tagjainak, akik felváltva foglalnak majd helyet mellettem, a 8 szakaszon. A sok munka után nekik is kijár majd egy kis kikapcsolódás.

Bízom benne, hogy idén ismét szép számban állunk majd rajthoz ezen a versenyen, és az időjárás is kedvezni fog ennek a különleges hangulatú, városi derbinek. Mi már nagyon várjuk!

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com; Facebook: https://www.facebook.com/solidracingteam

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .