2014. június 10. kedd

Magyarok a DH Horvát Bajnoki futamon

Hétvégén a Top Cycles csapata és rajtuk kívül több magyar is a Horvát Bajnoki futamon vett részt, így következzék Gyulai Csaba (Top Cycles) beszámolója (és videója!)!

“A Magyar különítmény egy nagyon esemény dús Horvát bajnoki futamon van túl.
Hol is kezdjem…már a pénteki nap kezdődött egy gyalogos pályabejárással, engem már előtte itthon megcsípett egy darázs az orromon, ami úgy feldagadt és ráhúzódott a szememre, hogy csak a dudort láttam a jobb szememmel. Hihetetlenül ökörködtünk már a pályabejáráson, nagyon jó volt a társaság, Nemes Dani, Vén Dani, Hóbor Zoltán, jómagam és segítő barátnőm Takács Lilla. Péntek este tartottunk a sátrak mellett egy jó kis grill partyt, sztorizgatást stb….. Éjjel arra ébredt mindenki, hogy Zolinak valószínűleg a diétája utáni grill kaja megfeküdte a gyomrát, és szegény vagy hatszor könnyített magán a száján keresztül.

Gyalogos pályabejáráson

Gyalogos pályabejáráson

Szombati nap a regisztrációval kezdődött, majd megindult mindenki tréningezni a pályán. A meredekségből és a pálya adottságai miatt sok-sok sérülés volt, 2100 m hosszú pályán volt 540 m szintkülönbség. A szombati napot közülünk mindenki szerencsésen megúszta sérülés nélkül, és jól sikerült az edzés nap. Vasárnap még kaptunk lehetőséget a kvalifikáció előtt egy edzés körre, ahol sajnos Vén Dani egyet esett fékhibája miatt (Az ő mottója: kis fék, sok szerencse) és a lábfeje megsérült, de a helyi mentősök ellátták és rajthoz tudott állni Ő is. Futamon a hobby kategóriába Nemes Dani állhatott a dobogó legfelső fokára, aki egy tiszta szép futamot tudhatott magának, Hóbor Zoli egy fának csúszott neki, de nem történt semmi baj, és be tudta fejezni a futamot. Ami a nagyobb probléma, hogy Vén Dani sajnos nem, Ő a futamon egy nagyot esett és az alkar csontja lecsúszott az ujjaival együtt a helyéről, Varazdinba szállították kórházba (helyre tették neki, gipszbe van). Jobbulást Daninak! Én eléggé nagy indulattal bekezdtem a futamot, ami nagyon jó is volt, a pálya felső szakaszán leestem egy szakadék szélébe, szerencsére ott volt egy fotós aki gyorsan vissza hozta a bringát és hihetetlen módon így is 4 perc alatti idővel zártam a futamot, Elite kategória 7.helyen.
Szóval összességében egy nagyon jó hétvégén vagyunk túl, egy nagyon jó társasággal. Gratulálok mindegyiküknek, nagyon jó verseny volt.”

Nos, gratulálunk az eredményekhez, jobbulást minden sérültnek! Folytassátok csak így továbbra is – bár a sérüléseket inkább mellőzzétek!

Top Cycles oldala IDE kattintva érhető el!

…és íme a videó a pályáról:

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .