2014. július 19. szombat

A Lángi-Veres páros Mátrakeresztesen áll rajthoz

Lángi Attila – Veres Gábor páros újra versenyben, most Mátrakeresztesen!
Következzék a
DYNAMIC RALLY TEAM sajtóanyaga.

“A teszt mellett a tisztes helytállás is cél lesz Mátrakeresztesen

DYNAMIC RALLY TEAM – LiveWire Mátra RS
Lángi Attila – Veres Gábor, BMW Z4 M Coupe

Az igazi, éles bevetés előtt tovább szeretné teszteni BMW-jét Lángi Attila. A Dynamic Rally Team versenyzőjének Z4-ébe ugyanis új futómű került, s megfelelő beállításainak megtalálásához jó alkalmat nyújthat a hétvégi LiveWire Mátra RS. Az anyósülésen ismét Veres Gábor foglal majd helyet, s a Lángi-Veres duónak a tesztelés mellett a tisztességes helytállás is célja lesz.

Lángi-Toma páros a 20. Miskolc Rallyn

Lángi-Toma páros a 20. Miskolc Rallyn

Lángi Attila: Ugyanazért indulunk el ezen a versenyen is, mint a múltkori Rózsa RS-n: új futóművet kapott a BMW Z4, és ezt szeretnénk próbálgatni, állítgatni hozzá a megfelelő beállításokat. Persze emellett az sem lesz utolsó szempont, hogy jól is szórakozzunk, hiszen ezeken a sprintfutamokon mindig nagyon jó hangulat szokott uralkodni.

Eddig még nem volt szerencsém ezen a pályán autózni, de belső felvételek alapján azt már tudom, hogy körülbelül mire számíthatok. Bízom benne, hogy azért meg tudunk majd barátkozni ezzel a szakasszal – csak érjünk le rajta. Addig is azért van dolgunk bőven: habár a kocsi már teljesen összeállt, a beállításokkal még kell játszanunk egy kicsit annak érdekében, hogy konkrét tervekkel tudjunk felsorakozni a rajtvonalhoz.

Habár legutóbb – egyéb elfoglaltsága miatt – nem Veres Gábor ült mellettem az anyósülésen, most újra visszatér, hogy segédkezzen nekem. Igaz, a Mátra SR csak egy „játszóverseny” lesz számunkra és mi is nagyon sokat tudunk együtt őrültködni, igyekszünk majd komoly munkát végezni, s a lehető legjobban összeszokni a kocsin belül.

Petőfibányán szép eredménnyel zártunk, jó lenne azt most hétvégén megismételni. Ám most úgy szeretném ezt a sikert elérni, hogy mi gyorsulunk, s nem a többiek büntetése alakítja ki a végső sorrendet. Igazán erős mezőny várható most is, nagyon ügyes pilótákkal, de igyekszünk majd tisztességgel helytállni.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: NANO-IT-AUTO (www.nanolia.com), Montus Futómű Szerviz, Blue16 gépjárművédelmi rendszer, KSPEED Motorsport, MCG Europe Kft., Pro Complex Security, Janódob Kft., M Power Kft., nonstopgumiszerviz.hu, Opera Garden Hotel & Apartments, Yakuza Tattoo, bmwtuning.hu, keramiafekbetet.hu, aluhegesztes.hu, IXON and SOUL – Egyszerűen Autóüveg, www.ams-oil.hu, www.archoil.hu, www.gearbox.hu, S&T Consulting Hungary Kft.

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .