2014. szeptember 4. csütörtök

Kondella Péter – Szilassy Arnold úton a 40. Rally Košice – Kassa Rallyra

Kondella Péter – Szilassy Arnold úton a 40. Rally Košice – Kassa Rallyra

A magyar rally mezőnye hamarosan Kassára látogat, így a SOLID RACING TEAM tagjai is. Lássuk, hogy náluk mi is a helyzet!

“A kassai kakukktojás

SOLID RACING TEAM – 40. Rally Košice – Kassa Rally
Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type R

A szeptember 5-7-ei hétvégén olyan helyszínre látogat el Kondella Péter és Szilassy Arnold, ami számukra abszolút kilóg a rally2-es versenynaptár eseményei közül. A 40. Kassa Rally kakukktojásnak számít a SOLID Racing Team versenyzőinek, hiszen se a pilóta, se a navigátor nem járt még itt – még csak nézőként sem.

Kondella Péter: Újabb kihívást állít elénk az élet a szeptember 5-7-ei Kassa Rally kapcsán. Ez az első olyan futamunk, ahol nemhogy én, de még Arnold sem versenyzett. Ebből kifolyólag teljesen ismeretlen lesz számunkra az egész – olyannyira, hogy még azt se tudjuk, hol lesz az adminisztratív átvétel. Pont emiatt a tervezettnél egy kicsit korábban utazunk el a helyszínére, hogy fel tudjuk mérni a terepet, rögzítsük, hol lesz jelenésünk, a szervizparkunk. A Baranya Kupa után komoly revízión esett át a Hondánk, ezért mindenképp szeretnénk majd arra is időt áldozni, hogy egy kicsit kipróbáljuk, s csiszoljunk a futómű beállításán.

Kondella-Szilassy (Fotó: Kacsándi)

Kondella-Szilassy (Fotó: Kacsándi)

Nagy várakozással állunk a verseny előtt. Már nézegettem belső kamerás felvételeket, de ezek nem hiszem, hogy teljesen kompatibilisek lennének azokkal a szakaszokkal, amik most ki lettek jelölve számunkra. Ezáltal csak azt értem el, hogy már nagyjából fel vagyok készülve arra, milyen jellegűek lesznek a pályák. A szombati pályabejárás azonban helyre rak mindent, s bízom benne, hogy most is olyan jó és használható itinert tudunk majd írni, mint az eddigi megmérettetések alkalmával.

El kell, hogy kapjuk a fonalat, s ha ez mindkettőnk részéről összeáll, akkor okkal bízhatunk egy eredményes hétvégében. Most is a kategória és az N csoportbeli győzelem lenne a cél, valamint a top10 az abszolút értékelésben. A nevezési listát elnézve egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk ennek elérésében – nagyon komoly autók és tehetséges pilóták fognak részt venni a szlovák futamon. A lehetőségeinkhez mérten azonban szeretnénk tisztességgel helyt állni.

Szilassy Arnold: Eljött, amire vártam. Eddig olyan pályákon versenyeztünk, ahol már valamelyikünk járt. Kassa a kakukktojás, itt még csak versenyt nézni sem voltunk. Az eddig elvégzett munka most kirajzolhatja a reális képet. Ha a körülmények ideálisak lesznek, akkor valós képet kaphatunk a jelenlegi helyzetünkről. Az autó átesett a szokásosnál nagyobb revízión, ezen a téren megtettünk mindent. Az N3 kategóriában is leszünk most páran, aminek külön örülök. Annak meg végképp, hogy típus azonos autó is nevezett. Kiegyensúlyozott, stabil versenyt szeretnék futni, figyelve az időket.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.;

FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; BEASTvision; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; HETECH TREND; Honda ÉLES; Innovitas Közhasznú Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; MICRO-TOP Távközlési Kivitelező és Tervező Kft.; Olasz és Társai Bt.; Pannon Tobacco Kft.;

PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; Truck Parts Impex Kft. – www.webkamion.hu; Visiophone Kft. – www.eropolis.hu; V4 Transport Szállítmányozási Kft.; Büttner Kft.; www.royalmagazin.hu

Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com; Facebook: https://www.facebook.com/solidracingteam”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .