2014. november 15. szombat

Házikence Tanoda – szappan készítés

Házikence Tanoda – szappan készítés
Nos, mai beszélgető partneremmel, Bukovicsné Kothencz Edinával, egy újdonságról lesz szó, ugyanis házi szappan készítést lehet hamarosan tanulni Kaposváron.
Gálosi Gergely: Ilyesmi nem igazán szerveződik túl gyakran Kaposváron. Várhatóan milyen rendszerben fog megtörténni?
Bukovicsné Kothencz Edina: Az első tanfolyamunk tervezett időpontja 2014. november 29. (szombat) délelőtt és délután. A délelőtti tanfolyam mindenképp kezdő szappankészítő modul. A délután lehet rögtön középhaladó, esetleg megfelelő létszám esetén még egy kezdő. A rendszeresség a jelentkezőktől függ. Havonta szeretnénk megszervezni a következő modulokat, majd a krémek, végül egészséges ételek készítéséig ​merészkedünk.
Gálosi Gergely: Azok akik érdeklődnek, illetve beiratkoznának, ők hol tehetik meg ezt? 
Bukovicsné Kothencz Edina: Jelentkezni és érdeklődni emailben az edina@naturonline.net-en és a következő telefonszámon tudnak +3630/4759965.
Gálosi Gergely: A mai világban sajnos már semmi sincs ingyen, így a tanfolyam se, viszont nálatok rengeteg alapanyag – és jegyzet – is benne foglaltatik az árban.
Bukovicsné Kothencz Edina: Jól tudod, ugyanis a tanfolyam kedvezményes díja: 15.000 Ft, amely magába foglalja az oktatók díját, az útiköltségüket, ​ az alapanyagokat és a jegyzeteket is.
Gálosi Gergely: Hol lesz a tanfolyam?
Bukovicsné Kothencz Edina: A helyszín Kaposváron, az Egyenesi út 71. alatt lesz.
Gálosi Gergely: Kik lesznek az oktatók?
Bukovicsné Kothencz Edina: A tanfolyamot A Házikence Tanoda Oktatói fogják tartani. (http://hazikence.hu/bemutatkozunk)
Gálosi Gergely: Ha jól tudom, akkor ez a tanfolyam jó pár embernek egyfajta plusz is lehet a megszerzett tudáson felül. 
Bukovicsné Kothencz Edina: A tanfolyamok államilag akkreditáltak, egészségügyi dolgozóknak kreditpont gyűjtésére is alkalmasak. 6 modul elvégzése után pedig vizsgát lehet tenni.
Gálosi Gergely: Ez mellett még egy “bónusz” is mellettetek szól.
Bukovicsné Kothencz Edina: Több is 🙂 Igen, részletfizetéssel tudjuk segíteni azon érdeklődőket, akik csak az anyagi vonzat miatt nem tudnának részt venni, valamint ha egyszerre több modulra is feliratkozik, akkor a második modul  árából 30 % kedvezményt biztosítunk.
Gálosi Gergely: Nos, köszöntem szépen a beszélgetést és a rengeteg információt!
Bukovicsné Kothencz Edina: Köszöntem a lehetőséget.
A plakátokon további hasznos információk találhatók!

hazi-szappan-1
hazi-szappan-2

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .