2015. február 11. szerda

FRT új autóval

FRT új autóval

Erdélyi György és Növényi Norbert egy új géppel, míg Dredán György és Linszter Erika egy brutál Ladával jelenik meg az FRT-n, Kiskunlacházán.
Az, hogy ez hogyan is alakult így, arról Krizsán Zoltánnak meséltek bővebben.

Induljon az év Kiskunlacházán

A North Racing egyesületében, a Növényi SE csapatában induló versenyzőpárosok a 2015-ös évet egy FRT versennyel kezdik, melynek a Kiskunlacházai reptér ad otthon. Erdélyi György Növényi Norberttel áll rajthoz, közel egy éve mentek utoljára együtt, így ez egy jó kis bemelegítés lesz a szezonra. 2014-ben navigátorként versenyző Dredán György most a bal1-ben bizonyít Erdélyi Gyuri párjával, Linszter Erikával.

Gyuri, mivel a Ladától megváltatok, milyen autóval álltok idén rajthoz?
Már a Szilveszter Rallye-n is szerettünk volna indulni ezzel a Citroen Saxo 1.6 VTS-el, de sajnos akkor még nem állt össze a technika, az igaz, hogy folyamatosan dolgozunk rajta, hogy mire élesben kell használni, ne legyen probléma. 20150209_175401

2015-ben újra Norbival a jobb1-ben indulsz?
Nagyon jól éreztem magam a tavalyi versenyeken Dredán Gyurkával, de szeretném, ha ő is kipróbálná, hogy megy neki bal1-ben, így Erika is versenyezhet, úgy gondoltuk ez a felállás lesz a legtökéletesebb!

Hogy-hogy az FRT mellett döntöttetek?
Gondolkodtunk a rallyedzésen is, de addigra nem lett volna menetkész a Saxo, így a már megismert FRT mellett döntöttünk, a tavalyi élményeink alapján biztosan jó lesz a nap.20150207_143732

Dredán Gyuri és Erika mivel állnak rajthoz?
Gyurci Ladájával indulnak a hétvégi FRT-n, mely egy 1.6-os, Katona motoros, Weberes, brutál gép. Gyurci azt mondta Erikának, hogy törölje le a port a polcról, mert kupát hoznak el. Remélem, ez a lelkesedés még sokáig megmarad.

Erika ültél már valaha így a jobb1-ben?
Eddig még nem, persze már ültem versenyautóban, de még sosem olvastam itinert. Remélem, hogy minden jól fog menni. Igaz, Gyuriékkal már voltam pályát írni, így ez már nem ismeretlen a számomra. Sőt megkaptam az overálomat is karácsonykor, így már csak a tapasztalatokat kell gyűjtenem, most szombaton is erre fogjuk kiélezni a versenyt, hogy szoktassam magam a helyzethez.

Köszönöm a riportot és mindenkinek jó szórakozást kívánok!

Köszönet a támogatásért: Újház Centrum – Piramis Építőház Kft. – Építő anyagok forrása; Art Deko Line Kft. – A szín vonala; Formula – Autósportmagazin; Ωmega Transz Kft.; Olajszer-Tech Kft.; Hauser – Kerékpár Magyarország; Truck&Tires Kft. – Mindenben a legjobbak; Szállíttat? RO-BA Trans-ra Számíthat!; PRINT Profi
KZ Invest Kft.; North Racing; Növényi Sportakadémia – A küzdősportok háza; Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt; IEJ Zrt. – Így élj jobban
Krizsán Zoltán; Tel.:06-30-505-20-89; E-mail: krizsan.zoltan@hotmail.com”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .