2015. április 18. szombat

Novák Balázs a Mojito Lemon Pétervására Rally-n indul

Novák Balázs a Mojito Lemon Pétervására Rally-n indul

Novák Balázs a hétvégi Mojito Lemon Pétervására Rally-n indul, felújított BMW-jével és egy régi ismerősével a jobb1-ben.

Mindenről bővebben Lakati Anettel beszélgettek.

“Új belső, régi-új navigátor

A Speed Rally Team versenyzője Novák Balázs a 2014. évi Szilveszter Rallye óta nem sok kilométert tett a BMW-be. Közel 4 hónap pihenés után, melyet egy februári FRT edző körei szakítottak meg, az idei első sprintversenyén vesz részt, mégpedig a MARB Északi régió Keleti csoportjának 2. futamán a Mojito Lemon Pétervására Rally-n.

Ki lesz most a jobb1-ben melletted?
2012-ben versenyeztünk együtt utoljára Jagával, azaz Jagadics Gábor idén újra ő uralja a jobb1-et!

Voltatok már valaha ezen a pályán?
Még soha, de tudod már mondtam, én rallyversenyző vagyok, ez egy rallypálya, szombaton felírjuk az itinert, vasárnap meg tövig nyomjuk a gázt és végigcsapatjuk a pályát.NovakB_Petervasarabeh(4)

Melyik kategóriában indulsz most, hogy nincs 6-os?
Kiváltottuk a Rally2es licencet, így licences kategóriába indulunk! Igaz, így nem vagyunk benne az abszolút értékelésbe, de nekem nem is ez a legfontosabb, hanem a versenyzés és hogy jól érezzem magam!

Mi történt a BMW-vel az utolsó bevetés óta?
Elég sok minden.. Az FRT-s játék óta, ahol ugye a váltóprobléma miatt nem tudtam a 4 kört teljesíteni. Első és egyik legnagyobb újítás, hogy új, homológ csövezést kapott a BMW, illetve a belseje teljesen át lett fújva, emellett új váltó és új kuplung is került bele, ezzel már nem lehet gond, és természetesen a kritikus pont, a fék is cserére került, így egy felkészült autóval megyünk a hétvégén, ahol ténylegesen más dolgunk sincs, csak beülni és menni. NovakB_Petervasarabeh(5)

Mi a helyzet a másik hobbyddal, az Autocrossal?
Az Autocross-os BMW-m teljesen készen van, csak a harcba indulást várja ahogy én is, már csak 1 hónap körülbelül, hiszen május közepén indul a szezon.

Köszönöm a riportot és jó versenyzést hétvégére.

Köszönet a támogatásért: MAGreen Kft. – Professzionális terményvédelem; CSMBT. Kft. Fémmegmunkálás; Medito Kft. – Játék nagykereskedelem; ASONÁJ 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Alga ’93 Kft. – Vas, színesfém hulladék felvásárlás; Global Roll Kft. Stantools+Nails Kft. Szerszám és Gépkereskedés; ConTruck Kft. Tengeri konténerszállítás; Kamiker Kft. Nyomda; Kállai Group Kft. – Építőipari kivitelezés; MIRA SAFETY Kft. Munka-, Tűzvédelmi Szolgáltatás, Autóalkatrész Kereskedelem; HK Trans Kft,; V-System Tam – Informatika; This Point Informatika, DEMIX Kft, Susánszki és társa végrehajtó iroda, Via Nortonia, MAZZINI, Jász Papír Kft, Marso Kft, Keveland Kft,

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett; Tel.: +36 30 610-6832; E-mail: lnettike@hotmail.com”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .