2015. április 18. szombat

Szabó Péter – az önbizalom mestere

Szabó Péter – az önbizalom mestere

Palancsa László beszélgetett Szabó Péter motivációs trénerrel, aki április 23-án érkezik Kaposvárra és tart előadást Énkép, Önismeret, Önbizalom címmel. Szabó Péternek igazi sikersztori az élete, hiszen a legmélyebbről indulva jutott el arra a szintre, hogy emberek ezreinek mutat példát és segít sikeresebbé válni. Karizmatikus személyét, emberi értékeit testközelből ismerhetjük meg a 23-ai előadáson. A következő beszélgetésből pedig ízelítőt kaphatunk értékes gondolataiból.

Palancsa László: Milyen érzés megélni ekkora távlatokat (hajléktalanból sikeres motivátor)?

szabo_peter_interju

Szabó Péter: Visszatekintve igazán lélekemelő! Élénken emlékszem még arra, milyen érzés volt úgy felébredni, hogy gyűlöltem magam, és azt sem tudtam egyáltalán miért nyílt ki a szemem, és végtelenül hálás vagyok azért, hogy ma már mindez másképpen van. Mindamellett, hogy rendbe tudtam tenni a magammal való viszonyomat, számomra ez azért csodálatos, mert ezáltal másoknak is segíthetek abban, hogy jobban érezhessék magunkat a saját bőrükben.

Palancsa László: Milyen volt, amikor eldöntötted, hogy erre teszed fel az életedet?

Szabó Péter: Amióta megszületett bennem az a vágy, hogy ezzel foglalkozzak, képtelen lennék bármi másra gondolni, mint munka vagy hivatás. Mivel én személy szerint elképesztően sokat köszönhetek mindannak, amit megtanultam, megéltem, és amiről ma már én is beszélek, vagyis a felelősségvállalásnak, az önbecsülésnek, és a céloknak, el sem tudok képzelni annál csodásabb életet, mint hogy ezzel foglalkozhatok.

Palancsa László: Mikor kezdted elhinni, hogy azzá tudsz lenni, aki most vagy?

Szabó Péter: Az első előadásaimtól kezdve így láttam magam.

Palancsa László: Mit szeretsz a legjobban a saját életedben?

Szabó Péter: Azt, hogy kompromisszumok nélkül élhetek. Azt, hogy megélhetem a választás szabadságát az élet minden területén.

Palancsa László: Melyik áll közelebb hozzád, a könyvírás, a személyes konzultáció, vagy az előadás?

Szabó Péter: Egyértelműen az előadás. Imádom azt a tömérdek pozitív energiát ami áramlik a közönség és köztem. Természetesen nagyon szeretem a négyszemközti beszélgetéseket is, bár az idei évben a fókusz az előadásokon van, ugyanis az egyik legfőbb célom 2015-re, hogy 100 ezer embernek tartok előadást.

Palancsa László: Mi volt számodra az eddigi legnagyobb lecke?

Szabó Péter: Addig mutasd ki az érzéseidet, ameddig lehet. Mindig a MOST a legjobb pillanat arra, hogy elmondjuk a másiknak mennyire szeretjük.

Palancsa László: Mit gondolsz a csapatmunkáról?

Szabó Péter: Még nem láttam sikeres remetét. Mélyen hiszek a csapat erejében. Hiszem azt, hogy egy meg egy az nem kettő, hanem sokkal több annál.

Palancsa László: Látod –e egy emberen, akivel beszélsz, hogy ő a személyiségfejlődésében éppen hol tart?

Szabó Péter: Azt pontosan látom, hogy milyen irányba tart valaki a szóhasználatáról, a testbeszédéről, a gesztusairól. Ezek alapján mindenkiről ordít, hogy az élete jó vagy rossz irányba tart. Amit azonban vélemény szerint képtelenség tudni, hogy ki mennyire van az áttöréstől, hiszen a siker nem lineárisan történik, hanem egyszer csak feltör, mint egy gejzír. Találó a mondás, miszerint tíz évre van szükség, hogy az ember hirtelen sikeres legyen. Nekem ennyi kellett ahhoz, hogy a mélyben történő változás a külvilágban is alakot öltsön.

Palancsa László: 5 év múlva hol tart majd Szabó Péter?

Szabó Péter: A világ legelismertebb előadói között tartanak számon, aki emberek millióinak életére van pozitív hatással.

“A Te Életed” szervezésében megrendezésre kerülő, április 23-i előadáson találkozhatnak Szabó Péterrel személyesen is, A helyszín a Somogy-Flandria Inkubátorház és Konferencia Központ (Kaposvár, Ond Vezér u. 1.), a rendezvény időpontja pedig este 18 óra.a_te_eleted

A képre kattintva elérhető a rendezvény facebook eseménye is!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

One thought on “Szabó Péter – az önbizalom mestere

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .