2015. április 30. csütörtök

21. Steelvent Miskolc Rally: Cséplőék és a technika ördöge

21. Steelvent Miskolc Rally: Cséplőék és a technika ördöge

Cséplő Balázs és Cséplő Attila peches hétvégén van túl, hiszen a nekik tetszetős Miskolc Rallyn közbeszólt a technika, így kénytelenek voltak feladni a megmérettetést, de már lélekben a következő versenyen vannak.
Mindenről bővebben Krizsán Zoltánnak mesélt Balázs.

Az eltört szelephimba

A LiveWire Rally Team versenyző és egyben testvérpárosa Cséplő Balázs és Cséplő Attila, második Rallye2-es versenyükön vettek részt a hétvége folyamán, mégpedig a 21. Steelvent Miskolc Rally-n. Technikai probléma eredményeképp kiállni kényszerültek, de nincs fennakadás. A következő versenyen újból találkozhatunk velük a rajtban.
Hogy mi is történt velük pontosan, arról Balázs kérdeztem:

Hogy tetszett a prológ?
A prológ nagyon tetszett, hisz ez szerves része egy igazi rallynak, bár mi azért eléggé bespóroltuk az autót, mivel ez nem számított bele a versenybe. Örültem ugyanakkor, hogy sokan kilátogattak az eseményre. Ahogy néztem a Ladásokat, a nézők meg is kapták tőlük az elvárt vizuális élményt.Cseplo_miskolc_BESZ (1)

Szükségesnek tartod az efféle bemutatkozást, megmérettetést?
Mindenképpen, ugyanis ez nélkül nem lenne rallye a rallye. Az pedig egy másik kérdés, hogy mennyire tartottam ésszerűnek és indokoltnak az összekötő szakaszok kimagaslóan magas kilométer számát, valamint azt, hogy 40 km-re sikerült csak kihelyezni a szerviz parkot Miskolc centrumától.

Mi történt a harmadik gyorsaságin?
Sajnos eltört egy szelephimba a motorban, ami két durranás után a verseny végét jelentette a számunkra, viszont nem fogjuk feladni a dolgokat, mert nem olyan fából faragtak minket. Biztosan találunk megoldást erre is, mint ahogy ezt eddig is tettük, előbb utóbb csak elfogynak a technikai hibák.

Milyen volt számotokra maga a verseny?
A pályák nagyon tetszettek, már amiken ugye el tudtunk rajtolni, viszont talán sokunk nevében mondhatom, hogy a kavicsfelhordások nélkül meglettünk volna. Cseplo_miskolc_BESZ (7)

Hol találkozhatunk veletek legközelebb?
Legközelebb Székesfehérváron állunk rajthoz, ott viszont már az új autóval, az elkövetkező heteket pedig az autó építése mellett a lehetséges hibák kiküszöbölésének fogjuk szentelni.
Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégén!

Köszönet a támogatásért:  Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Bionectar Kft., Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Web – Factory kft, Székelyi Kamion Technikai BT, Hajnal és Kriszt BT, Ali Transport Kft, Inker BT, Pedro 2006 Kft, Zozo Trans Kft, Kolláth szerviz Kft, Pék cipó BT, Monik trans Kft, Sütőholding Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft., www.versenyfelszereles.hu, www.medicalcar.hu, www.felforditom.hu, Uspech kft. (www.uspech.hu), www.profidiag.com,
LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán; Tel.: 06-30-505-20-89; E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .