2015. május 8. péntek

Cered Rally: Dorkó András új navigátorral a rajtnál

Cered Rally: Dorkó András új navigátorral a rajtnál

Dorkó András, a LiveWire Rally Team pilótája is rajthoz áll a Cered Rallyn.
Krizsán Zoltánnal beszélgetett a háttér információkról.

 

A fájdalom megszűnik a rajt után

A LiveWire Rally Team pilótáját és egyben navigátorát sem hagyta hidegen a Cered Rally híre. Dorkó András ezennel a bal egyben, új navigátorral az oldalán vág neki a hétvégi embert és technikát nem kímélő mostanára már legendásnak mondható több mint 12km-es versenyszakasznak. Ehhez energiát ad a LiveWire Energy cukorka, illetve az Eger Rally-n csapatunk sátránál debütált LiveWire energiaitalunk.Dorko_ceredbeh(3)
Bővebb információt a felkészülésről Andrástól kaptam:

Mennyire ismert számodra ez a Cered – Zagyvaróna szakasz?
Zagyvaróna-Cered irányban már versenyeztem egyszer, és nagyon tetszett. Remek, hogy mindkét irányban mehetünk ezen az igazi rallypályán, ráadásul teljes hosszában. Tehát visszafelé jobban ismerem, de azért így is lesz dolga a navigátornak!

A márciusi FRT óta történt valami a sedan BMW-vel?
Az autón a szokásos revízión felül váltót kellett cserélni. Jelenleg még átbeszélőre vadászunk, ugyanis a miénk eltűnt…

Ki lesz a navigátorod most hétvégén? Volt már közös versenyetek?
Schmidt Ádám lesz a navigátorom. Most fogunk indulni együtt először, de sok tapasztalata van navigálás terén és remek a hozzáállása, úgyhogy nagy baj nem lehet. Várom már a közös munkát.

Mi a cél itt Cereden?
Célunk, hogy mindent kihozzunk magunkból és az autóból, és reméljük ez elég lesz, hogy a kategóriánk elejében menjünk. Egy foghúzás vár rám a verseny után, gyógyszereket is szedek már rá, de a fájdalom legkésőbb a gyors rajtjában meg fog szűnni! Nagyon örülnénk egy jó szereplésnek, ami nem lesz könnyű a sok helyi menő között, de rajta leszünk a témán.

Köszönöm a riportot és sok sikert!

Köszönet a támogatásért:
Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft., Print Profi, Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Duo Metal Kft, Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Admagic Kft., Rácz-Trans Kft., Era-Tel Kft.
LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán Zoltán; Tel.: 06-30-505-20-89; E-mail: krizsan.zoltan@livewireteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .