2015. július 29. szerda

I. Hangár amatőr csocsó verseny – Kaposvár

I. Hangár amatőr csocsó verseny

Az imént érkezett hozzánk az I. Hangár amatőr csocsó verseny kiírása! Csocsó imádók figyelem!

A verseny a kaposvári Hangárban kerül megrendezésre. A csapatok jelentkezést itt facebookon, az „ott leszek” gombra kattintva, vagy a +36309617633 telefonszámon, illetve a helyszínen tehetik meg. Akik itt a facebookon neveznek azok egy emailt küldjenek a beautypianoo@gmail.com-ra a csapatnévvel illetve a csapat tagok nevével. A helyszínen nevezőket kérem, hogy 2 órára érkezzenek meg, akik előre neveztek azoknak elég a fél hármas érkezés a regisztrációhoz.
csocsoA versenyen nyílt párosok lesznek. A meccsek 2 asztalon fognak zajlani, amiket svájci rendszerben sorsolunk ki. Minden nevezett csapat a csapatok számától függően 5 vagy 6 selejtező kört fog játszani, és az ebből keletkezett legjobb eredmény szerint az első 8 tovább jut, és egyenes kieséssel folytathatja a versenyt a döntőig. A selejtezőkben egyszer kell elérni a 10 pontot a győzelemhez, míg az egyenes kieséses szakaszban 7 pontot kell elérni egy szett megnyeréséhez, és a győzelemhez két szettet kell hozni. Az első 3 helyezettnek oklevél illetve pénz díj a jutalma.

Érkezés kettő órától, az első éles meccsek 3 órakor kezdődnek.
A nevezési díj 750 Ft/fő
A rendezvény Facebook eseménye ITT érhető el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .