2015. szeptember 9. szerda

Kerekítő baba-mama foglalkozás – Kaposváron!

Kerekítő baba-mama foglalkozás – Kaposváron!

Anyukák – és babák – figyelem! Kerekítő baba-mama foglalkozás Kaposváron is!

Pontosan miről is van szó? A foglalkozásaik különlegessége, hogy ez az első és jelenleg egyetlen olyan program, ahol csak magyar népi ölbeli játékokból, mondókákból, népdalokból, népi gyermekdalokból merítenek.
A Bábos Torna Kerekítő manó rövid bábjelenetével indul, jeles napi és korosztályos történésekkel, ölbeli játékokkal, mozgásos-ejtőernyős-labdás résszel folytatódik és tornaszeres játéktárral zárul. 1-3 éves korig várják a kicsiket.
A Mondókás Móka nem zenei foglalkozás. Itt a Kerekítő című népi mondókás könyvsorozat ölbeli játékait elevenítjük fel, nagyanyáink játéktárát porolják le.

Foglalkozásaikat Kaposváron minden héten pénteken az Agóra- Együd Árpád Kulturális Központban Kerekítő Mondókás Móka ( 0-3 éves korig) és Kerekítő Bábos torna (1-3 éves korig) baba-mama foglalkozásra várja a kicsiket és szüleiket  Sáráné Kocka Ágnes Kerekítő foglalkozásvezető.

Bejelentkezés, bővebb információ: www.kerekito.hu

kerekítő_plakát

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .