2015. október 7. szerda

Egészségnap az Együd Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában

Egészségnap az Együd Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában

“2015. október 5-én az Együd Árpád Alapfokú Művészeti Iskola egészségnapot rendezett tanulói részére. A délután az egészséges táplálkozás jegyében telt. A felsőbb évfolyamos diákok gyümölcs és zöldségsalátákat készítettek, melyet minden részt vevő élvezettel kóstolt meg.A dietetikus előadása után a  kisebbek játékos formában “tanulták” mit kell fogyasztani ahhoz, hogy egészségesek legyünk.
A program a TÁMOP 3.1.4.C-14 pályázat keretében valósulhatott meg.” – mondta el nekünk Deli Szidónia, a művészeti iskola igazgatója.

A következő képek az eseményen készültek – alattuk folytatódik a cikk.

Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 27 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!

Ottjártunkkor a gyerekek roppant jól érezték magukat miközben alkottak, majd láthatóan ízlett is nekik, amikor megosztották a kis csapatok egymással az elkészült ételeket. Mondhatni Magyarország lenne a legegészségesebb nemzet, ha mindenütt ilyet látnánk.
Ezt követően lelkesen kapcsolódtak be Ábrahám-Alexa Anita dietetikus kérdéseinek köszönhetően az előadásba.
A Sportkult örömmel vett részt, hiszen a jövő generációjának egészségre nevelése mindig elsődleges cél kell, hogy legyen és itt a játékosság mellett pont ezt tapasztaltuk.
Utólag még egyszer gratulálunk a szervezőknek és a rendezőknek és kívánunk még rengeteg hasonlóan sikeres programot.

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .