2015. október 10. szombat

25 éves a Kapos ART

25 éves a Kapos ART

Ma ünnepelte negyedévszázados fennállását a Kapos Art Képző-és Iparművészeti Egyesület – a Kaposvári Egyetem KB Galériájában.
Az ünnepi kiállításon Szita Károly polgármester is köszöntette az egyesületet és a vendégeket, őt követően Vörös András – az egyesület elnöke – követte a beszédekben.

A köszöntések és a visszatekintés után előadások következtek, sorrendben Szemadám György (festőművész, író, Magyar Művészeti Akadémia rendes tag), Dr. Hóvári János (MANK főigazgatója), Butak András (MKITSZ elnöke), Dr. Géger Melinda (művészettörténész), prof. Aurel Chiriac (Körösvidéki Művészeti Múzeum, Nagyvárad igazgatója) – üzenetét Halmos Klára olvasta fel -, Gamus Árpád (Pécsi Galéria vezetője) beszélt.

A helyszíni kiállítás mellett természetesen a Kapos ART Kortárs Galériában is van kiállításuk az ünnepi esemény végett.
Íme pár képkocka a helyszínekről.

(Ez nem a teljes képsorozat! További képek a facebook oldalunkon ITT érhető el! Összesen 36 kép van a mappában. Azok akik nem a facebook tömörített képekre vágynak, azoknak a Google drive-ot javasoljuk IDE kattintva!)

További Kaposvár és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .