2016. szeptember 14. szerda

Gondolat Bonbonok: „Utak, Sorsok, Zarándokok“

Gondolat Bonbonok:  „Utak, Sorsok, Zarándokok“

Szeptember 22-én csütörtökön 19:30-kor újra Gondolat Bonbonok a Madách Színház Tolnay Szalonjában!

Az évad első Gondolat Bonbonok estjének címe „Utak, Sorsok, Zarándokok“ és vendégeim elmesélik, milyen indíttatásból indultak el az El Camino zarándokútjukra, más zarándoklatokra, változott-e általa életük és milyen irányban, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak és a fájdalom, a nehézségek, valóban megerősítenek-e bennünket és az utat követően, valóban egy új élet kezdődik-e?

Két nő, két férfi, három művész, egy újságíró, négy könyv (plusz még jónéhány…) négy különböző személyiség, megszámlálhatatlan történet és gondolat! Egy este, ahol a sikerhez vezető útnak, egy teljesen más ösvényét járjuk be, amelyen először magunkat és a lelki békénket kell megtalálni, nyitni a világra, az emberekre és kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből.

Mit ad az Út? Van-e véletlen, szerencse, vagy csoda? Mentális, vagy a fizikai erő számít-e jobban a zarándoklat során? Változik-e radikálisan bennünk valami a 4-5 hét alatt? Milyen érzés a történelem emlékein járni, megszámlálhatatlan ember lábnyomát követve? Szükséges volt-e az Út a mai sikereikhez? A cél, vagy maga az út a legfontosabb?

Egy különleges este, hiszen a szokásostól eltérően négy vendég lesz!

– Sándor Anikó – újságíró
– Hullan Zsuzsa – színművész
– Papp János – színművész
– Rusz Milán – színművész-zenész

Megválaszolatlan kérdés természetesen most sem marad, ugyanis ezen az estén is – egy applikáció által – nyugodtan felteheted a sajátjaidat is és közben olyan történeteket hallhatsz, amelyek megváltoztatják életedet! És akkor még, az elképesztő íz világú csokoládé Gondolat Bonbonról, még nem is beszéltünk!

Tarts Csutka Istvánnal és vendégeivel az új évadban is, hogy feltölthesd lelked a következő hónapra!

utak_sorsok_zarandokok

A plakátra kattintva a rendezvény facebook eseményére érhet.

További Budapest és környéki programok ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .