2016. október 26. szerda

IX. Bakony Félmaraton terepfutó verseny

IX. Bakony Félmaraton terepfutó verseny

Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre Zirc-Csesznek között a Bakony Félmaraton terepfutó verseny.

ix_bakony_felmaraton

Időpont: 2016. november 6. vasárnap
Útvonal: Zirc – Csesznek
Rajt: Reguly Antal Múzeum, Zirc Rákóczi tér 10.
Szervező: Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE
Telefon: 30/3476356
e-mail:
tajfutas@freemail.hu

Leírás: A Magas-Bakony alighanem legszebb és legnépszerűbb terepfutó versenyének mezőnye Zirc főteréről rajtol, és a Bakony csodaszép szurdok-völgyén a Cuha-szurdokon halad végig, hogy aztán a Zörög-tető északról történő megkerülése után Cseszneken a Vár alatt érkezzenek be a futók a Célba. A verseny során 260 méter szintkülönbséget is le kell küzdeniük a versenyzőknek. Csaknem végig széles erdei utakon halad az útvonal csak a verseny elején és végén van egy-egy rövid betonos szakasz. Több helyen át kell kelni a Cuha patakon. Frissítést két helyen 8,6 és 13,5 km-nél biztosítunk a versenyzők számára.

Rajt: 2016. november 6. (vasárnap) 11.00 óra, Reguly Antal Múzeum Zirc

Jelentkezés: 8:00-10:30-ig Reguly Antal Múzeum Zirc, Rákóczi tér 10.

Cél: Erzsébet Vendégház, Wathay F. u. 55-57.

Frissítő állomások: 8,6 km-nél Porva-Csesznek vasútállomás melletti erdei pihenőnél és 13,5 km-nél a Vinye melletti Kő-pince forrásnál, a frissítő állomások kínálata: víz, csokis keksz, banán, alma, alma chips, szőlőcukor

Kategóriák:
Férfiak: ifjúsági: 16-19 év, felnőtt: 20-39 év, szenior 40-49 év, masters 50-59, veterán 60+
Nők: ifjúsági: 16-19 év, felnőtt: 20-39 év, szenior 40-49 év, masters 50-59, veterán 60+

Díjazás: Valamennyi teljesítő egyedi emlékérmet kap. Azokban a kategóriában, amelyikbe legalább 5 előnevezés érkezik, az első három helyezettnek érmet a győzteseknek tárgyjutalmat biztosítunk. A férfi és női abszolút győztes egy évig védi a verseny vándorkupáját.

Nevezési díj: október 10.-ig 2700 Ft/fő, október 24-ig. 3200 Ft/fő november 1-ig 3700 Ft/fő, november 1. után és a helyszínen: 4200 Ft/fő

Runcard kártyával és Spuri Aranykártyával rendelkezőknek legkésőbb november 1-ig történő előnevezés esetén 500 Ft nevezési díj kedvezményt biztosítunk.

Nevezési költségek rendezése:
A részvételi költséget a nevezés beküldése utáni 3 munkanapon belül kérjük a Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE 73900078-10009172-es számú bankszámlájára átutalni. Akinek az utalás gondot jelent, kérhet ez alól felmentést a tajfutas@outlook.hu címre küldött levélben.
Aki nem utalja át a nevezési költségeket, és e-mailben sem kér felmentést, annak a helyszíni nevezési költség kerül felszámításra!

Utaláskor kérjük a közleménybe beírni az induló és a verseny nevét, és távját!
Nevezési cím: on-line nevezés: www.vbtse.hu/nevezes e-mailen: tajfutas@outlook.hu

A versenyen a SportIdent elektronikus időmérő rendszert alkalmazzuk, akinek van saját dugókája, kérjük nevezéskor a dugóka számát adja meg! Akinek nincs, annak a helyszínen biztosítunk bérleti lehetőséget 300 Ft/db áron.

További információ: http://bakony-felmaraton.webnode.hu/

Hites Viktor tajfutas@outlook.hu, mobil: 30/3476356

Tésztaparti: A verseny végén minden indulót vendégül látunk egy tésztapartin, ahol bakonybéli aranygaluska kerül az asztalra.

Szállítás: A Célból a rajtba igény esetén különbuszos szállítást szervezünk, amelynek díja 800 Ft/fő, a szállítási igényt legkésőbb november 1-ig lehet igényelni. Csomagszállítás díja a rajtból a célba 300 Ft/csomag.

További infó: http://bakony-felmaraton.webnode.hu/versenykiiras/

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .