2016. november 24. csütörtök

LÁSZLÓ ÁGNES és KOVÁCS NIMRÓD: Kovács Nimród – Jó pincér voltam…

LÁSZLÓ ÁGNES és KOVÁCS NIMRÓD: Kovács Nimród – Jó pincér voltam…

Könyvbemutató és dedikálás, borkóstolással egybekötve.

Kovács Nimród – Jó pincér voltam…

Hosszú, kalandos és tanulságos volt az út, amely Kovács Nimródot 1971-ben a budapesti nyolcadik kerületből az olasz menekülttáboron át az Egyesül Államokba, majd vissza Budapestre és Egerbe vezette. Különleges életpálya a legismertebb New York-i reklámügynökségektől, a kábeltelevíziós világtól, a Discovery Channel megalapításától, az HBO magyarországi sugárzásától, a UPC elnöki székébe és onnan a saját borászatig. Kovács Nimród sikeres lett, megdolgozott érte. Szerinte nincs kudarc, csak lecke és a szerencse megjutalmazza azt, aki készen áll megdolgozni érte.
Büszke vagyok arra, hogy a körülöttem, a velem együtt dolgozó emberek nagyon sok pénzt csináltak. A beosztottjaim a legtöbbször komoly profittal szálltak ki a buliból. Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ez a csapatmunka sikere. Olyan emberekkel kell összeállni, akik kompetensek, korrektek, tehetségesek és profin dolgoznak, és akkor az eredményből lesz mit szétosztani. Vallom, mert megtapasztaltam, hogy ha jelentős értéket adsz a világnak, abból Neked is busásan jut.

Mindenkit szeretettel várnak!

kovacs_nimrod_jo_pincer_voltam_konyvbemutato

Időpont: 2016. november 26. (szombat) 18 óra
Helyszín: Budapest, II. kerület Libri Mammut Könyvesbolt

A képre kattintva a rendezvény facebook eseményét követheti.

További Budapest és környéki programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(fotó és szöveg: sajtóinformáció)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .