2014. december 27. szombat

Négy méregzsák – Bakó Rally Team

Négy méregzsák – Bakó Rally Team

Bakó Laci lényegre törő fogalmazással adott interjút Tiba Anitának. a Szilveszter Rallyról, előzetesként. Engem meggyőzött, hogy egyszerre lesznek mókásak és profi versenyzők.
Olvassátok Ti is!

“Szemetek a pályán srácok

Tudom, hogy „ha”-val nem kezdünk mondatot, de akkor is. Ha méregzsákokról beszélünk, az akkor csakis a Bakó Rally Team lehet. De, hogy jön ez a Szilveszter Rallyhoz? Jaj, hát úgy, hogy ők is ott lesznek, és nem egy, nem kettő, hanem négy méregzsákkal. Jól hallottad…vagyis olvastad, néggyel. Hogy számítanak-e káoszra, fennforgásra, vagy egyéb dolgokra a verseny alatt, erről Bakó Laci csapatvezetővel beszélgettem.

Laci itt az utolsó versenyetek idén, és ti nem hogy visszább vennétek, hanem egyre többet vállaltok be. Nem féltek, hogy összecsapnak a fejetek felett a hullámok?
– Én most úgy gondolom, hogy majd a végén tudok többet mondani, de így elöljáróban annyit, hogy viszünk a szervizesekkel kicsit több alsógatyát, hogy ha pánik van, legyen csere. Viccelek, persze, hogy viccelek, de amúgy most őszintén azt mondom, hogy mi ennek a hajtásnak örülünk, mert egyre több a visszajelzés, hogy működünk, és jól működünk. Próbálunk minden igényt tökéletesen kielégíteni, és ez így lesz a Szilveszter Rallyn is, még így is, hogy négy autónk fog menni. A kihívásoknak meg kell felelni, és mi bízunk benne, hogy meg tudjuk csinálni.bako

Hogy fog működni szerinted a logisztika ennyi autóval, és ennyi versenyzőpárossal?
– Erre tök egyszerű a válaszom. Az első gondolatunk az volt, hogy ha nem kéne az utolsó utáni feneket is kinyalni egy engedélyhez, akkor egy jó Bakó Rally Team disznótoros kóstoló lett volna ott a szervizben, és minden kilátogató rájárhatott volna, mint a jó kútra. De tudod, hát biztos jártál már disznótorban. Na, ebből annyi maradt, hogy lesz bográcsban főzött virsli és forralt bor, fatálasok, házi pálinka és szerintem még sok „folyadék”, mert ugye jönnek a támogatók, és akárhogy is mondják mások, ez már csak egy buli verseny lesz sokak számára. Persze a versenyzők szigorúan csak szombaton a csapat bulinkon, és majd a verseny végén nasizhatnak, de ők választották a versenyt ezekre a napokra…nem?! Úgyhogy a kérdésedre válaszolva, ott leszünk, ahol a legnagyobb lesz a hangzavar, tőlünk és az autóinktól egyaránt. A logisztikáról ennyit.

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, neked mik lesznek az elvárásaid a verseny végére, az autóktól és esetleg a versenyzőitektől?
– A komolyságot hagyjuk , az nem a mi asztalunk most. Hiszen tudod, hogy minden viccnek a fele igaz. Szóval, ajánlom a srácoknak, hogy nagyon tegyék oda magukat a méregzsákokkal, és csatázzanak úgy, ahogy illik, mert már idén többen is megmutatták, hogy megy ez a „kis szarnak” titulált autó. A másik, hogy ha egy két alkatrész elmarad, mert versenyben van valamelyik párosunk…hagyják a picsába, nyomják neki, majd jó lesz valamelyik fannak a pálya szélén, vagy ha nem kell nekik, majd behozzák a szervizbe nekünk egy forralt borért cserébe. Tudod, ilyen az adok-kapok. Úgyhogy most mondom utoljára Jánosa-Brunekker, Vass-Fekete, Szabó-Borsfai, Tarr-Ökrös, hogy szemetek a pályán, és sok sikert mindenkinek.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden támogatónknak a bizalmát, és Boldog Karácsonyt kívánunk nekik és mindenkinek.

Köszönet a támogatásért: OMP Autóház Kft.; Medipost Kft.; UK Geotherm Kft.; Szinkron Kft.; Ju-Fo Kft.; Palker Papír Kft.; Cezár Tours Kft.; Hajdú-Service Kft.; Malompark Bevásárlóközpont; Folkem Kft.; László Racing Kft.; Gekon sro.; Alfa Szerszámcentrum Kft.; Józsa Gumi Kft.; Linett Bútor Kft.; presztizssport.com; Móré Viktória ügyvéd;.

Szöveg: Tiba Anita; Fotó: bakoteam.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .