2015. március 22. vasárnap

Okuláré Projekt – Kaposvár

Okuláré Projekt – Kaposvár

Az Okuláré Projekt felolvasószínháza először Kaposváron

Okuláré Projekt Vol. 6.
Téma: DISZKRIMINÁCIÓ

2015 MÁRCIUS 23-ÁN ESTE HÉT ÓRAKOR ismét, immár hatodjára jelentkezik a független színházi műhelyek, amatőr és hivatásos színjátszó társulatok, civil közösségek összefogásában megvalósuló, város- és országhatárokat átívelő kortárs dráma-felolvasóest sorozat, az OKULÁRÉ PROJEKT!

okuláré

Mi is ez pontosan?

A szervezők minden alkalommal három-három drámaírót kérnek fel arra, hogy egy aktuális, előre megadott témáról írjanak egy-egy, maximum 15 perces egyfelvonásost.

Az est menetéről

A résztvevő helyszínek színészei felolvassák a darabokat. Ezután beszélgetés következik, ahol a közönség elmondhatja a szövegekkel kapcsolatos véleményét, gondolatait, és végül szavazással döntenek, melyik írás tetszett a közönségnek aznap este a legjobban. Az est végén internetes körkapcsolással minden helyszín néhány mondatban összegzi a tapasztalatokat, a voksolás eredményét, és a beszélgetések legfontosabb gondolatait. A legtöbb helyszínen megszavazott író a következő hónapra is meghívást kap.
A márciusi alkalomra a szervezők olyan egyfelvonásosok megalkotására kérték fel drámaírókat, amely a DISZKRIMINÁCIÓ témakörére reflektál. Olyan darabokat kértünk tehát, ahol valakit diszkriminálnak, vagy valaki diszkriminál.

Helyszín: Csiky Gergely Színház, színészbüfé
Időpont: 2015 MÁRCIUS 23-ÁN ESTE HÉT ÓRA

További információk az esemény facebook lapján IDE kattintva.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!

Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .