2015. április 1. szerda

Salakmotor: Tabaka József visszatér

Salakmotor: Tabaka József visszatér

A nagyhalászi eset óta teljesen felépült Tabaka József és remek felkészülést hajtott végre az április 4-i,  Nemzetközi Csapatversenyre, amit a debreceni Salakmotor Aránéban rendeznek.
Az interjút Hajósi Miklós készítette vele.

Tabaka József: Készen állok a harcra

Nemzetközi Csapatverseny lesz április negyedikén, délután kettő órai kezdettel a Debreceni Salakmotor Arénában.Főkép

Hány csapat várható, mely országokból?
– Két csapat fog indulni Debrecen Miskolc ellen. Mind a két csapatban fognak indulni magyar versenyzők a miskolci csapatban Magosi Norbert és Benkő Roland kiegészülve lengyel versenyzőkkel a debreceni csapatban mellettem Tihanyi Sándor, Tabaka Róbert és nálunk is lesz két lengyel versenyző Maciej Kuciapa és Karol Baran.HAJ_4735
Miként tudtál felkészülni a Nagyhalászi eset óta?
– A nagyhalászi esés után 6 héttel elkezdtem a fizikai felkészülést, mostanra teljesen jól vagyok, és alig várom a versenyeket.
Voltak-e fejlesztések a motorodban az idénre?
– Idén a legnagyobb fejlesztés az új kipufogók beszerzése volt melyek újra teljesen nyitottak lettek. Ennek elkezdtük a tesztelését remélem, jobbak lesznek az elődeinél.
Lesznek-e idén is betétfutamok?
– A hideg időjárás miatt nem hiszem, hogy most lesznek betétfutamok. Próbálunk egy gyors versenyt csinálni, hogy a nézők tudják élvezni a versenyt.HAJ_5980

Köszönöm a Támogatóim segítségét: Tabaka és Társa Kft, Debrecen Speedway Salakmotor Se, Kozma-Ép Generál Kft, Demetrend Kft, Monster Energy, Eurotel System, Adix-Trade Kft, Auner Motorsport, Szertár Sportbolt, Pinkmotors, Roncsbár.

Szurkoljunk közösen Tabaka Józsinak április negyedikén!
– Hajósi Miklós – www.hajoka.hu”

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .