2017. április 18. kedd

Quebeck Laller Racing Team – „Célunk a Dakar, büszkén állunk a kihívás elé!”

Quebeck Laller Racing Team – „Célunk a Dakar, büszkén állunk a kihívás elé!”
Miközben Horváth Lajos teljes gőzzel készül a következő évi Dakar rallyera, addig a háttérben is zajlanak az események. Az idei szezonra is komoly célokat megfogalmazó profi motorost ezentúl egy teljes stáb támogatja, így már tényleg csak az edzésre, és a versenyzésre kell koncentrálnia a népszerű Lallernek.Laller 1

Ami volt, elmúlt, de a szép emlékek mellé újabb motivációt és tapasztalatokat is gyűjtött a váci terep-rally pilóta. A januári Dél-Amerikai kiruccanás mindennél jobban rávilágított az ismert frázisra, miszerint egyedül nem megy.

„Úgy gondolom, idén jelentős mentális hátránnyal járt a Dakar szereplésem során, hogy mind a verseny előtt, mind pedig közben tulajdonképpen csak saját magamra számíthattam. Még az utolsó utáni pillanatban is a kiutazással és a versenyzéssel kapcsolatos dolgaimmal voltam elfoglalva, így nem sikerült megfelelő mértékben ráhangolódni életem egyik legnagyobb kihívására.” – mondta Horváth Lajos, aki a napokban sikeres térdkorrekciós műtéten esett át.

Ezt megelőzendően, és a 2018-as Dakarra vezető úton immáron egy csapat hívatott ezeket a feladatokat ellátni. Mindenki dolgozzon szívvel-lélekkel, teljes odaadással a saját szakterületén, és előbb-utóbb a siker is kopogtatni fog az ajtón. Pontosan ezt vallja Filip Dániel csapatfőnök, aki egyben a főtámogató Quebeck ügyvezető posztját is betölti:

„A cégünk követendő példának tartja Lallert, azt a fajta profizmust, ami benne testet öltött. Alázatos munka, kitartás, és céltudatos hozzáállás – ezek a tulajdonságok a hétköznapi életben komoly értéket képviselnek, így egy cégnek is könnyű azonosulni velük.

Lajost jól ismerjük, már tavaly is támogattuk, idén pedig komplett csapatként sorakoztunk fel mögé. Egy olyan profi gárdát akarunk számára teremteni, ami leveszi a válláról a terheket. A marketing, a sajtó, de a versenyekre történő felkészítés is részét képezi a projektnek. A cél az, hogy a pilótánknak csak azzal az egyetlen dologgal kelljen foglalkozni, ami az igazi dolga: a versenyzéssel.

Vállalatunk a kutyasport háza táján az egészséges életmódon át megvalósult teljesítményfokozásban érdekelt. Ahogy az ebek világában, úgy a motorsportban is fontosak ezek a tényezők, valamint az eredményesség – mi büszkén állunk a kihívás elé!” – zárta mondandóját a Quebeck Laller Racing Team első embere.

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(Kép és szöveg: Tóth Krisztián Márk írta, sajtóinformáció)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .