2017. július 7. péntek

UCI 1.2 verseny lett a IV. Törökbálinti Riczu Imre emlékverseny

UCI 1.2 verseny lett a IV. Törökbálinti Riczu Imre emlékverseny!

Egy hihetetlenül jó hír érkezett hozzánk, és egyben a magyar kerékpáros életbe is, ugyanis, ahogy a cím is mutatja, a Törökbálinti Riczu Imre emlékverseny 4. rendezése immáron ott van a naptárban, UCI 1.2-es jelöléssel. Gratulálunk a szervezőknek, segítőiknek és mindenkinek, aki közreműködött eme szint elérésében.

“A mai naptól hivatalos! UCI 1.2 verseny lett a IV. Törökbálinti Riczu Imre emlékverseny. Köszönjük Törökbálint és a Magyar Kerékpáros Szövetség támogatását, hogy erre a szintre juthatott a verseny ilyen rövid idő alatt. Minden kedves kerékpár rajongót szeretettel várunk majd az eseményen. A megszokott amatőr és utánpótlás futamokat is megszervezzük természetesen, amelyekre hamarosan kinyitjuk a nevezést!” – olvasható a Hungarofondo facebook oldalán a remek hír.

Steiner György röviden elmondta nekünk, hogy Törökbálint és az MKSZ több éves anyagi segítsége nélkül ez nem jöhetett volna létre. Büszkék arra is, hogy a TuttoBici és a HungaroFondo szakmai házassága nemzetközi szinten is nyomott hagy immáron sokadszor.

Mindegyik ponthoz gratulálunk mi is még egyszer és további remek versenyszervezést-lebonyolítást kívánunk innen is.

További sport programok a Sportkulton ITT érhetők el!

Oszd meg Te is a barátaidnak, hogy senki se maradjon le róla!
Amennyiben tetszett a bejegyzés, és rendszeresen olvasnád a Sportkultot, lájkold a Facebook oldalunkat és a cikket is! Köszönjük!
(szöveg/kép: sajtó információ, Facebook)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .